Jabučni ocat
Izniman po okusu, vrlo zdrav ocat blagog intenziteta. U našoj tvornici jabučni ocat proizvodi se na tradicionalan način koji se nije promijenio punih 60 godina, na drvenim Frings generatorima.
Odličan je kao dodatak salatama i kao marinada u spravljanju najraznovrsnijih jela. Jabučni ocat neizostavan je u svakom domaćinstvu.
Jabuke od kojih se proizvodi u Virovitičkoj tvornici octa vrhunske su kvalitete te su jamstvo punoće okusa te ugodnog mirisa. Jabučni ocat u sastavu ima 19 od 22 važna minerala za rast, obnavljanje i održavanje organizma.
Čuva se na sobnoj temperaturi.
Rok upotrebe je neograničen.
Pakira se u PET ambalaži od 1 litre te u staklenim bocama od 0,5 litara.

Alkoholni ocat
Proizvodi se fermentacijom čistog etilnog alkohola. Posebnoj kvaliteti ovom octu doprinosi proizvodnja na Frings generatorima u kojima se prelijeva preko bukovih strugotina što mu daje mekoću okusa i uklanja žestinu koja je prisutna u drugim alkoholnim octovima.
Priprema hrane u domaćinstvu obavezno je popraćena upotrebom ovog, najrasprostranjenijeg, octa.
Rok upotrebe je neograničen što ga čini različitim od većine prehrambenih proizvoda.
Čuva se na sobnoj temperaturi .
Pakira se u PET ambalaži od 1, 3 i 5 litara.

Vinski ocat od crnog vina
Vinski ocat Tvornice octa Virovitica proizveden je od kvalitetnih vina renomiranih proizvođača. Prirodni postupak proizvodnje jamstvo je domaće kvalitete ovog octa iznimno laganog  okusa te ugodnog mirisa.
Vrhunski kulinarski majstori koriste ga kao marinadu za jela od divljači te najraznovrsnije dresinge te za salate.
Čuva se na sobnoj temperaturi, neograničenog je roka trajanja.
Pakira se u PET ambalaži od 1 litre te u staklenim bocama od 0,5 litara.

Kvasina
Kvasina je iznimno cijenjen, aromatičan ocat, proizveden od najkvalitetnijih, u pravilu sortnih crnih vina, kojima može “zahvaliti” za svoju boju, poput rubina. Kozumiranje kvasine svaki dan, u dozi jedne čašice, odlično djeluje na kardiovaskularni sustav a ubrzava i razgradnju masnoća i za više od 10%. Antioksidativna svojstva vina prenesena su i na ovaj izvrstan ocat proizveden na 100% prirodan način, tradicionalnom tehnologijom. Kvasina obiluje svakodnevno potrebnim elementima poput željeza, kalcija, magnezija, kalija, fosfora, bakra…
Kvasina u našoj tvornici prizvedena je od isključivo hrvatskih vina, vrhunske kvalitete.

  • Iznimno dobro jabučni ocat pomaže kod svih kožnih problema. Dovoljno je prilikom kupanja u toplu vodu dodati pol deci jabučnog octa i to ponoviti dva puta tjedno.
  • Kod bubrežnih oboljenja  dva do tri puta dnevno uzimati dvije žličice jabučnog octa razrijeđenog u čaši vode.
  • Jabučni ocat vrlo je djelotvoran u otklanjanju bradavica. Dovoljno je namočiti bradavicu jabučnim octom i zalijepiti flasterom te tako ostaviti do jutra. Ponoviti više puta dok bradavica ne otpadne.
  • Med, čaj ( od kamilice, recimo ) te jabučni ocat, učinkoviti su kod grlobolje. U šalicu čaja dodajte žlicu octa i meda te grgljajte nekoliko puta na dan.
  • Jabučni ocat, dvije žlice, razrijeđen u čaši vode, odličan je pri povišenom tlaku.
  • Dijabetičarima se preporučuje nakon obroka popiti pomiješane dvije žlice jabučnog octa u čaši vode, tri puta dnevno.
  • Za mršavljenje je poželjno konzumirati dvije žličice jabučnog octa u čaši vode, tri-četiri puta dnevno. Takav postupak raditi mjesec i pol do dva.
  • Još iz davnih vremena poznat je tretman masiranja bolnih zglobova jabučnim octom. Čak i u kombinaciji s ilovačom u koju se pomiješa ocat te takva mjesta stavi na bolno mjesto i ostavi do jutra zamotano zavojem.
  • Kombinacija žlice meda i jabučnog octa ako se uzima ujutro natašte dobro djeluje protiv vrtoglavice, pogotovu kod starijih osoba. Ponoviti tijekom mjesec dana svakodnevno.